IN SESSION with DJSLASH – 01.08.2011

De la progressive / electro la tech house / deep.
Cam asta ar fi sinteza live mixului de aseara de la Radio DEEA – IN SESSION with DJSLASH – 01.08.2011
Sper sa va placa selectia facuta precum si mixul in sine.
Mai jos aveti si tracklisting-ul, ca de fiecare data. :-)



1. Axwell -Heart Is King
2. Hardwell -The World
3. Avicii -Fade Into Darkness (Vocal Mix)
4. Adele -Set Fire To The Rain
5. Dirty South and Thomas Gold ft. Kate Elsworth -Alive
6. Avicii aka. Tim Berg -The Levels You Seek
7. Ray Foxx -The Trumpeter
8. Eric Prydz -Pjanoo
9. Sash! -Adelante
10.Darius Syrossian and Nyra -Luis Conte
11.Stephan Bodzin ft. Marc Romboy -Callisto
12.Jamie Woon -Shoulda (Dj Benny ft. Daino Remix)
13.Copyright, One Track Minds -Voices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.