Daca este Marti, atunci aveti un super set live marca DJSLASH la Radio DEEA – IN SESSION with DJSLASH – inregistrarea emisiunii de aseara 21.03.2011.
Am incercat sa combin piese noi, cu piese mai vechi, dar care la vremea lor au rupt cluburile.
Mai jos aveti link-ul de download si tracklisting-ul emisiunii IN SESSION with DJSLASH. Va las acum sa ascultati si dupa sa dati cu feedback-ul in mine :) enjoy

Download Link


1. Hard Rock Sofa & St Brothers – Blow Up (Thomas Gold vs Axwell Remix)
2. Tiga – You Gonna Want Me (Hey Today! Remix)
3. Hardwell – Encoded (Original Mix)
4. Butterbox – Cups (Chardy Remix)
5. Mory Kante vs. Loverush UK – Yeke Yeke (Robbie Rivera Mix)
6. Mat’s Mattara feat. Rockman – Opera (World Extended Mix)
7. Dario Nunez & Sergio Gallegos – Madam (Original Mix)
8. Narcotic Thrust – I Like It 2009 (Waveshock pres. Elite Sound Remix)
9. Daft Punk – Derezzed (Avicii Remix)
10.Tiesto & Hardwell – Zero 76 (Original Mix)
11.David Tort – One Look (Axwell vs. Dimitri Vegas)
12.Wolfgang Gartner – Illmerica
13.Depeche Mode – Personal Jesus (Mick Kastenholt 2010 Main Edit)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.