Top 20 Radio Deea 3 – 9 August 2014

logo Top 20 Radio DEEACele mai bune 20 de piese din playlistul Radio DEEA, 3 – 9 August, in TOP 20. Asculta Top 20 Radio DEEA in fiecare duminica de la ora 18.00.




01.Lilly Wood and The Prick – Prayer in C (Robin Schulz Remix)

02.Daniel Steinberg – Let Me Down (Tube & Berger Remix)
03.Nico & Vinz – Wrong (Fanfar ft. Sakso Remix)
04.Patrick Topping – Forget
05.Mickey – Sweet Baby
06.Second City – I Wanna Feel
07.Teenage Mutants & Purple Disco Machine – The Path
08.Levi Da Cruz & III Cows feat. Lez Carrera – We Can Make It
09.Pedro Carrilho, David Souza, Mc Fubu – Akumbe (Mavgoose & Quin Remix)
10.Chus & Ceballos, Leonardo Gonnelli – Soledad
11.Duke Dumont – Won’t Look Back
12.Dole & Kom – Phara Oh
13.SIGMA – Nobody To Love (NDA & Mold Remix)
14.Clean Bandit feat. Sharna Bass – Extraordinary (Klingande Remix)
15.Lissat & Voltaxx – Ain’t Nobody (Andrey Exx & Hot Hotels Remix)
16.Kove ft. Melissa Steel – Way We Are
17.David Guetta & Sam Martin – Lovers On The Sun
18.Rossi Sure – Holding On (Linier Remix)
19.Kiesza – Hideaway (LS2 Remix)
20.Oliver $, Jimi Jules – Pushing On

TOP 20 intra in vacanta! Se intoarce pe 7 Septembrie! Detalii AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.